mooie-bomen

Misschien ben je wel op zoek naar een amberboom voor in je tuin? Met name in het najaar en in de winter wil je waarschijnlijk ook je tuin gezellig maken en niet alleen in het voorjaar en in de zomer als de zon wat vaker schijnt. Maar soms kan het nog best even uitvogelen zijn hoe je nu eigenlijk je tuin extra gezellig maakt in de wintermaanden. In de zomermaanden is dit vaak wat eenvoudiger vanwege het weer, maar gelukkig zijn er een aantal tips om jouw tuin er weer sfeervol uit te laten zien, zelfs in de winter!

Een vuurkorf

Allereerst is het erg sfeervol om een vuurkorf aan te schaffen voor in je nieuwe tuin als je net verhuisd bent, of gewoon om je huidige tuin wat sfeervoller eruit te laten zien. Hierdoor kunt je zelfs als het buiten best nog wel koud is, toch vrienden of familie uitnodigen om in de tuin te gaan zitten rondom de vuurkorf. De vuurkorf geeft lekker veel warmte en bovendien biedt het ook extra gezelligheid en sfeer in de buitenlucht. Zo kun je met goed gezelschap zelfs buiten nog avondeten of wat kleinere snacks eten en wat drinken en hoeft dit zeker niet alleen iets te zijn wat alleen in de zomermaanden mogelijk is.

Verlicht je tuin

Daarnaast kan je je tuin in de wintermaanden ook extra gezellig maken door verlichting aan te schaffen of een leilinde te kopen. Er zijn veel verschillende soorten verlichting voor in je tuin. Handig en goed is om vooraf goed na te denken in welke stijl je je tuin wil gaan inrichten. Als je bent verhuisd en je tuin nog helemaal leeg is kan je er bij bij hebben om bijvoorbeeld een schets te maken of een moodboard. Maar ook als je gedeeltelijk je tuin al hebt ingericht kan je baat hebben bij het maken van een schets, zodat je van te voren al goed weet welke verlichting goed zal passen in je tuin.