Aleppo giftset

Voor onze hygiëne is zeep één van de meest gebruikte producten. Maar toch zitten er stoffen in zeep die de huid kunnen uitdrogen en beschadigen. Vooral wanneer je last hebt van een gevoelige huid of een bepaald huidprobleem, kunnen de irritaties extreem erg worden. Gelukkig heeft Aleppo hier een goed alternatief voor bedacht. Het merk heeft een zeep op de markt gebracht waarvan de basis van olijfolie is gemaakt. Olijfolie heeft een voedende, hydraterende én een herstellende werking en is zacht voor de huid.

De productie van de olijfzepen van Aleppo wordt op een traditionele wijze gedaan. Olijfolie, vaak in combinatie met laurierbesolie, wordt vermengd met soda, waarna het mengsel langzaam in zeep verandert. Met de hand wordt de zeep in stukken gesneden en vervolgens verpakt. Deze werkwijze is al duizenden jaren oud maar wordt nog steeds gebruikt dankzij haar geweldige resultaat. 

Aleppo olijfzeep

Doordat Aleppo zeep haar producten verrijkt met voedende oliën, kunnen de zepen zelfs gebruikt worden door mensen met een heel gevoelige huid. De zeep is bijvoorbeeld ook geschikt voor mensen met huidproblemen zoals eczeem, acne of psoriasis. De zeep voelt zacht aan en reinigt je lichaam. Ook kan de zeep gebruikt worden als shampoo, gezichtsreiniger, scheerschuim of zelf als tandpasta. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en huisdieren is de zeep geschikt. Aleppo zeep is zélfs geschikt om houten meubelen en tapijten te reinigen. Deze zeep maakt werkelijk alles schoon. 

Aleppo zeep heeft zeepjes uitgebracht met verschillende verhoudingen. Wanneer je een vette huid hebt is een zeep met 40% laurierbesolie het beste. Bij een droge huid is 4% laurierbesolie al voldoende. Neem eens een kijkje in het brede assortiment aan Aleppo zeep producten bij Beautyfashionshop. Hier vind je niet alleen de geweldige olijfzeep, maar zie je dat Aleppo zeep ook andere topproducten aanbiedt. De Sugar Wax ontharingswax, het masker van dode zee klei en de Body Milk Tiare Flower zijn voorbeelden van populaire toppers van het merk Aleppo zeep. 

Aleppo zeep

Enthousiast geworden over de natuurlijke producten van Aleppo zeep? Je bestelt de olijfzeep en andere producten altijd snel, veilig en voordelig bij Beautyfashionshop. Hier krijg je Aleppo zeep producten altijd voor een scherpe prijs en kan je genieten van de leukste kortingen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Instagram voor nog meer leuke aanbiedingen en winacties. Bij iedere bestelling ontvang je een kortingsbon voor je volgende aankoop. Reden genoeg om al je Aleppo zeep producten bij Beautyfashionshop te bestellen!