afvallen eetschema

Afvallen is soms erg moeilijk voor mij, dus een afvallen eetschema biedt dan een houvast. Ik vind het namelijk lastig om gezonde en verantwoorde maaltijden te bedenken en met een eetschema gaat het al een stuk makkelijker. Sinds ik met Rachel Hulshof aan het afvallen ben, gaat het dus stukken beter en ben ik al een aantal kilootjes kwijt!

Gezond, gevarieerd en verantwoord

Ik heb in het verleden veel crashdiëten geprobeerd en na vele jaren ben ik erachter gekomen dat dit echt niet werkt op de lange termijn. Daarom zocht ik naar gezonde, gevarieerde en verantwoorde maaltijden in de vorm van een eetschema, zodat ik kon afvallen zonder dat ik mijn lichaam kapotmaak. Rachel Hulshof heeft me daar echt mee geholpen! De recepten op haar website zijn niet alleen gezond en lekker, maar ook makkelijk en snel te maken. Ik ben heel blij dat ik nu een manier gevonden heb die mij enorm helpt met gezond afvallen. Ik merk ook dat ik meer energie heb en natuurlijk zijn die kilo’s eraf me ook niet ontgaan. Ik kan echt iedereen die ook gezond en verantwoord wil afvallen aanraden om dit afvallen eetschema ook te volgen!