darts

Een van de allereerste dingen die je aanschaft voor het darten zijn toch wel de darts, oftewel de dartpijlen. Daarom heeft Dartshopper een groot assortiment aan dartpijlen, zodat er altijd een tussen zit die goed bij jou past. In deze webshop kan je dartpijlen sorteren op gewicht, kleur, materiaal en merk. Als je dartpijlen zoekt dan is de grootste dartshop van Nederland de beste plek om ze te vinden. Je kan ze krijgen in een set met een mooi hoesje eromheen of je kan ze per stuk kopen. Welke dartpijl je ook wil, bij Dartshopper vind je ze. Voor de beste dart prestaties, kijk je daarom naar de dartpijlen van deze dartshop.  

Soft darts

Steel tip en soft tip darts

Dartpijlen bestaan uit vier onderdelen, namelijk de punt, de barrel, de shaft en de flight. Bij elke set krijg je alle onderdelen, maar shafts en flights kunnen kapot gaan tijdens het darten. Daarom is het verstandig om hier een aantal extra van te bestellen op Dartshopper, zodat je langer kan genieten van de dartpijlen en het darten. Je vindt in deze dartshop steel tip darts, die in Nederland veel gebruikt worden, maar je kan ook kiezen voor soft tips, die bijvoorbeeld in Duitsland de voorkeur heeft. Een voorbeeld van een steel tip dart is bijvoorbeeld de Target Nathan Aspinall 90%. Een voorbeeld van de soft tip is de Michael van Gerwen Authentic 85% soft tip. Zo heb je een ruime keuze aan allerlei soorten dartpijlen. 

Groot assortiment

Alle dartpijlen in één overzicht

Sorteer de specificaties die jij zoekt in een dartpijl en je vindt in een handig overzicht alle dartpijlen die Dartshopper heeft met die specificaties. Zo kan het zijn dat je heel graag een dartpijl wil met een gewicht van 20 gram van het merk Harrows en vind je een set van drie dartpijlen, die geschikt zijn voor beginnende darters. Bekijk daarnaast ook vooral de sale-pagina, waar je aanbiedingen voor dartartikelen en dartsets kan vinden. Wie weet staan hier geschikte dartpijlen voor jou tussen. Als je voor 10 uur ’s avonds bestelt en ze zijn leverbaar dan heb je ze de volgende dag al in huis.