Sauna aanbiedingen

Bij Thermen Nijmegen kun je voor relatief weinig geld hoge kwaliteits wellness-, schoonheids-, en ontspanningsbehandelingen krijgen zoals sauna aanbiedingen. Het hele jaar door kun je arrangementen samenstellen en reserveren bij Thermen Nijmegen. In de prachtige rustige omgeving in Nijmegen vind je de rust die je nodig hebt in deze drukke tijden. Voor sauna aanbiedingen neem je meteen een kijkje op de website en reserveer je in een mum van tijd.

Stress

Sauna aanbiedingen

Het is nu bijna kerst en Thermen speelt hier mooi op in met het Thermen kerst arrangement. Dit arrangement kost €49,95 per persoon of €97,95 voor twee personen en is geldig van 10 december tot 6 januari 2019. Dit arrangement bevat een ruim aanbod van sauna- en bad mogelijkheden. In het arrangement zit een hot stone massage, een winter aroma massage en als de behandeling ten einde is, ontvang je een mooi cadeautje van de Kerstman om je verblijf helemaal tot een goed einde te brengen.

Hotstone massage

Arrangementen en jaarabonnement

De Thermen biedt een veelvoud aan arrangementen waar je zeker je in zult vinden. Van standaard arrangementen tot all-inclusief arrangementen en arrangementen met een specifiek thema (zoals Arabisch), bij Thermen Nijmegen vind jij wat je zoekt. Naast de arrangementen is er ook de mogelijkheid om een jaarabonnement aan te schaffen. Deze kost eenmalig €75,-  en je betaalt €14,- per bezoek. Dit is een badenkaart waarmee je 50 keer per jaar het wellness resort kunt bezoeken. Echt een deal die je niet mag missen.

Jaarabonnement uitgelicht

Er is nog een tweede mogelijkheid. Dat is het jaarabonnement waarmee je 100 keer per jaar het resort kunt bezoeken. Dit bevat dezelfde eenmalige betaling van €75,- maar per bezoek betaal je €16,-. Je kunt het jaarabonnement eenvoudig aanvragen via de website of via de telefoon of via schrijven. Voor geweldige saunabelevingen ga je naar Thermen Nijmegen. Je vindt de openingstijden ook op de website terug.