Wil jij implantaten goedkoop laten plaatsen? Overweeg dan eens om deze te laten plaatsen in het buitenland. Dit scheelt wel tot 60% in de kosten. Ik heb zelf ervaring met het laten plaatsen van implantaten in het buitenland. Ik was sceptisch in het begin (is de kwaliteit wel echt goed?), naar ik ben inmiddels alweer een tijdje thuis en de implantaat is uitstekend geplaatst. Ik heb absoluut geen spijt van mijn beslissing. 

implantaten goedkoopIk schrok van het prijskaartje

Ik mis van nature een tand en heb jarenlang een etsbrug gehad, om dit te verhullen. Alleen kwam deze op een gegeven moment steeds los, waardoor er niets anders op zat dan deze steeds weer opnieuw vast te laten plakken. Ik werd er erg onzeker van, vertrouwde niet meer op mijn eigen gebit en was er helemaal klaar mee. Mijn tandarts raadde mij een kroon op een implantaat aan, een implantaat wordt in je kaakbot geplaatst en groeit op die manier dan vanzelf vast, waardoor deze stevig vastzit en er in principe niets meer kan gebeuren. Het prijskaartje? €2.500! Ik schrok daarvan, maar tegelijkertijd was een implantaat wel hetgeen wat ik graag wilde.

Implantaat laten plaatsen in het buitenland

Uiteindelijk kwam ik in contact met Health Travellers, een organisatie die tandheelkundige behandelingen aanbiedt in het buitenland, daar is implantaten goedkoop laten plaatsen mogelijk. Ik heb mijn implantaat laten plaatsen in Roemenië, bij een zeer vakkundige en vriendelijke man. Alles werd geregeld voor mij: de vlucht, het hotel en de behandeling. Ik ben erg tevreden!