Als ik maar 1 paar schoenen de rest van mijn leven mocht dragen, dan zou ik bruine western laarzen kiezen. Ik ben namelijk dol op deze laarzen, want ze kunnen zowel in de zomer als in de winter gedragen worden. Laatst was ik dan ook weer op zoek gegaan naar een nieuw paar, want mijn vorige paar laarzen waren echt al helemaal versleten. Na een lange zoektocht kwam ik uiteindelijk bij Smolders Schoenen uit en hier heb ik de perfecte laarzen gevonden!

De mooiste laarzen en een geweldige service

Ik wilde graag een paar bruine laarzen met een western-tintje hebben, want ik ben gek op die vintage bohemian stijl. De laarzen moesten verder natuurlijk van echt leer zijn, want dan kan ik ze lekker vaak dragen terwijl ze met de tijd alleen maar mooier worden. Bij Smolders Schoenen had ik ruim de keuze en eigenlijk had ik de hele winkel leeg willen kopen! Ik heb hier heel veel bruine western laarzen gepast en vond het maar moeilijk kiezen. Na lang wikken en wegen (en geweldig advies en service van Smolders Schoenen) heb ik voor een paar laarzen van het merk Sendra gekozen. De laarzen kan ik in de zomer aan met een leuk bloemenjurkje, maar nu in de herfst draag ik ze met een spijkerbroek en een warme sjaal. Ben er dus superblij mee!