Bent u van plan om er binnenkort een dagje uit te gaan? Dan is het zeker een aanrader om naar het leukste en meest leerzame museum van Nederland te gaan, genaamd Musee Lalique. Hier hebben ze vele prachtige werken van onder andere Chagall en Lalique. Zelf ben ik enorm fan van chagall. Hij heeft prachtige kunstwerken die ook in Musee Lalique staan tentoongesteld.

Alles over de getalenteerde kunstenaar Marc Chagall

Marc Chagall is een joods-Russische man maar heeft zijn werken wel in Frankrijk gemaakt. Hierdoor is het een Franse kunstschilder. Zijn werk behoort niet bij een bepaalde stroming. Dit komt omdat hij geheel zijn eigen ideeën en kunst heeft ontworpen. Dit heeft hij gedaan door verschillende materialen met kleuren te combineren. Ook heeft hij in zijn kunt verschillende herinneringen en zijn jeugd verwerkt. Hierbij spelen zijn Russische afkomst en het Jodendom een grote rol! In zijn werken ziet u veel terug uit de Russische volkskunst en het volksleven daar.

Wilt u de prachtige werken van de bekende en getalenteerde kunstenaar Marc Chagall ook bewonderen? Dan kunt u veel van zijn werken terugvinden in het Museum genaamd Musee Lalique. Deze ligt in de Achterhoek en is goed te bereiken met de auto.