wietzaden kopen

Het gebruik van wiet is n iet iets nieuws. Wat steeds vaker gebeurt is dan mensen zelf hun wiet willen kweken, maar geen weet hebben van de plantsoorten en het groeiproces welke hiermee gepaard gaat.

Wietplanten vallen te onderscheiden in de volgende plantensoorten, deze zijn de Cannabis Sativa, de Cannabis Indica en de Cannabis Ruderalis.

Cannabis Sativa heeft zijn oorsprong uit warme streken en kan wel 6 meter hoog worden Deze soort heeft een hoog THC gehalte.

Cannabis indica is van oorsprong uit Afghanistan is is zeer goed te gebruiken tegen ziektes en schimmels. Deze bevat ook THC maar draagt aanzienlijk meer CBD in zich.

Cannabis Ruderalis komt uit Oost Europa en Rusland. Deze groeit maar anderhalve meter en lijkt aardig op een struikje. Een kenmerk van de Cannabis Ruderalis is dat deze een vroege bloeiperiode heeft.

wietzaden kopen

Cannabis of Simpelweg wiet genoemd valt ook zelf te kweken om dit te kunnen doen heb je wietzaden nodig. Op https://goldseeds.nl/ kun je gemakkelijk online wietzaden kopen en zelf binnen of buiten kweken.

Wiet kan voor meerdere dingen gebruikt worden. Wel bekend is dat wiet gebruikt wordt voor recreatief doeleinden. Het wordt vaak verwerkt in eten als spacecake, maar is ook te vinden in boter. Het kan ook puur gerookt worden en waterpijp of een joint.

Nu wordt steeds meer bekend dat wiet ook zeer goed is voor medicinaal gebruik. Sinds 2003 is het in Nederland toegestaan om wiet medicinaal te gebruiken, mits de gebruiker een doktersrecept heeft hiervoor. Wietzaden kopen https://goldseeds.nl/ wordt makkelijk gemaakt voor u, omdat wij een groot assortiment hebben. Aan degenen die graag wiet willen kweken maar niet weten hoe, verlenen wij onze expertise. Wij nemen de tijd om u te adviseren en geven uitleg over het kweekproces. Bij ons kunt u veilig en gemakkelijk online betalen, waarna u binnen 2 werkdagen voorzien wordt van uw aankoop.