Onlangs kocht ik een motorberging bij Provelo, ik ben er zo ontzettend blij mee dat ik dit graag met jullie wil delen in deze blogpost.

Zuinig op mijn motor

motorbergingZoals je vast begrijpt ben ik ontzettend zuinig op mijn motor, de aanschaf heeft namelijk nogal wat gekost. Ik was dan ook op zoek naar een goed oplossing waarmee ik mijn motor op een goede en veilige manier kon opbergen. Ik kon hem namelijk niet kwijt in mijn schuur en om hem nu open en bloot neer te zetten in de achtertuin zag ik ook helemaal niet zitten. Dus ging ik op zoek naar een betere oplossing, maar ik kon zelf niet zo goed iets bedenken. Toen kwam mijn beste vriendin met een goed idee! Zij had namelijk via via gehoord van een speciale motorberging die je kunt kopen bij Provelo. Ik besloot een kijkje te nemen op de website en wat ik daar zag beviel me wel.

De Velo-Boxx

De motorberging van Provelo biedt bescherming tegen regen, roest, vandalisme en natuurlijk diefstal. Ik kan hierdoor met een veilig gevoel mijn motor opbergen en dat vind ik erg fijn. Je kunt overigens ook fietsen en tuinspullen kwijt in de berging. Ik heb de Velo-Boxx PRO, neem gerust eens een kijkje op de website van Provelo om er meer over te weten te komen. Overigens is de tuinkist ook ideaal om te gebruiken!