glazen-balkonhek

Ook toe aan extra buitenruimte, maar heb je niet het kapitaal of de daadwerkelijke ruimte om een balkon of dakterras toe te voegen aan je huidige woonsituatie? Gelukkig bestaat er al jaren een manier om toch een stukje van buiten naar binnen te halen: het Frans balkon. Via dit hekwerk (van glas, spijlen, platen of anders) kan je gemakkelijk de buitenwereld uitnodigen in jouw ruimte, zonder daar een volledige uitbouw voor nodig te hebben. Vaak is het verruimen van een bestaand raam al voldoende in combinatie met het plaatsen van een balustrade balkon.

Frans balkon voor elke situatie

Of je nu woonachtig bent een appartement, studio of huis, de toevoeging van een Frans balkon geeft de mogelijkheid om je woning letterlijk te verruimen. Denk aan een frisse bries door de slaapkamer, een heerlijk uitzicht vanaf je woonkamer zodat je daar kan genieten met een kop thee of het verruimen van je keuken en zo stukje van buiten te verwelkomen in je huis. Ook voor kantoorpanden is het geen gek idee. Zo kan je de werkomgeving prettiger inrichten door meer frisse lucht aan te bieden voor je collega’s in bijvoorbeeld de koffiepauze.

Balustrades voor elke wens

Het ene Frans balkon is het andere niet. Zo kan je er voor kiezen om voor een glazen balustrade balkon te gaan, of juist met spijlenhekwerk en platen te werken. Een Frans balkon is optimaal voor wanneer je niet een uitbouw wil of kan, maar wel optimaal gebruik wilt maken van de voordelen van een eigen buitenruimte. Zo kan je zelf kiezen hoe je jouw Frans balkon wilt laten afwerken. Niet alleen middels de eerder genoemde materialen, maar ook door de keuze van hoe hoog, hoe dik en in welke vorm jij de balustrade wilt laten plaatsen. Een verruiming van jouw woon- of werkomgeving waarin jij volledig bepaald hoe de uitbouw zonder uitbouw er uit komt te zien.