Schademotor inkopen

Heb je jaren plezier gehad van je motor maar gebruik je je motor nu een stuk minder? Dan kan je nadenken of je je motor wilt gaan verkopen. Je Motor verkopen kan je nog redelijk wat geld opleveren. Het ligt er natuurlijk aan hoe duur je motor was en hoe goed je hem hebt onderhouden. Hoe minder schade er aan je motor zit, hoe meer geld je ervoor krijgt. Als je je motor verkoopt heb je weer veel extra ruimte. Als je je motor echt te veel mist kan je altijd later een nieuwe motor kopen. Dan heb je je liefde voor motorrijden herontdekt.

Ga in de zomer met je motor naar het strand

Wil je je motor gaan verkopen? Dan kan je de Dagwaarde motor op verschillende sites uitrekenen? Ben je nog niet uitgekeken op je motor? Dan is het leuk om op je motor een dag naar het strand te gaan. Nederland is niet een groot land. Waar je ook woont, je kan binnen een 1 of 2 uur op een strand zijn. Als het lekker warm is is het heerlijk om op je motor te stappen. Je kan met de ondergaande zon naar huis rijden. Dat is echt een prachtig beeld. Gerangeerd dat je een leuke dag gaat krijgen.

Hou op je motor rekening met andere mensen

Als je motor rijdt rij je vaak op drukke wegen. Als motorrijder kan je makkelijk langs alle auto’s rijden. Hierdoor ben je als het druk op de weg is sneller dan meeste auto’s. Probeer wel rekening te houden met de auto’s. Voor andere auto’s langs rijden kan soms gevaarlijk zijn. Je wilt natuurlijk zelf ook geen ongeluk. Als je tegen een auto aanbotst is dat voor jou gevaarlijker dan voor de mensen in de auto. Vaak komt het niet zo ver. Het kan wel zo zijn dat auto’s hard op de rem moeten. Hou dus altijd rekening met andere mensen tijdens het motorrijden.