kozijn op maat

Dus het was destijds niet de moeite en het geld waard om de kozijnen te vervangen, maar nu er weer wat ruimte in het budget is moet je echt eens even kijken naar wat er allemaal beschikbaar is om die oude gele kunststof kozijnen te vervangen. Een kozijn op maat is misschien wel precies wat je nodig hebt! Of je nou een raamkozijn, schuifpui of deurkozijn zoekt, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Houten kozijnen

kozijn op maat

Houten kozijnen zijn beschikbaar in allerlei verschillende soorten hout van topkwaliteit. Voor elk huis is er de juiste nerf te vinden. Kies een gelikte lak afwerking of laat de natuurlijk kleur van het hout goed doorschijnen en je zult merken dat al je kamers ervan opfleuren. 

KOMO SKH

Als je houten kozijn onder dit keurmerk wordt geproduceerd dan weet je zeker dat je duurzaam hout aanschaft van topkwaliteit. Wanneer dit keurmerk niet aanwezig is, ben je gevaarlijk bezig en kun je beter snel naar een andere website gaan voordat ze erachter komen.

De oplossing voor ieder interieur

Met een hout kozijn kun je niet verkeerd gaan. Er is geen inrichting te bedenken die niet een beetje vrolijker, stijlvoller, aantrekkelijker, lekkerder, sappiger, verdrietiger, hongerig, ouder en jonger aanvoelt na het plaatsen van een perfect op maat gemaakt houten kozijn!