Gebruikte kantoormeubelen

Stel dat uw opzoek bent naar nieuwe kantoormeubelen, dan loopt u al snel tegen hoge kosten aan. Wij bieden hoogwaardige gebruikte kantoormeubelen. Wij bieden volledige nieuwe interieurs of losse meubelstukken. Zodat iedereen bij ons terecht kan met specifieke wensen.

Waarom zou u hiervoor kiezen?

Gebruikte kantoormeubelen

Is het eigenlijk niet jammer dat producten die nog in prima staat zijn klakkeloos weggegooid worden. Deze producten verdienen eigenlijk wel een tweede leven. Met het kopen van de meubelen, redt je ze van de afvalberg. Alles wat gemaakt moet worden heeft een invloed op het milieu. Daardoor zij er minder grondstoffen, water en energie nodig. Dan moet alles ook nog getransporteerd worden. Al met al heeft dat een hele invloed op het klimaat. Met het kopen van tweedehands producten wordt uw ecologische voetafdruk kleiner. Daarnaast hoef je bij het koken van tweedehands producten zeker niet in te boeten op de kwaliteit. Wij bieden producten die in goede staat zijn en die nog helemaal niet in de afvalcontainer horen.

Aan welke producten kan ik dan denken?

Gebruikte kantoormeubelen

De meeste artikelen kunnen (bijna) direct geleverd worden. Denk dan (vergader) stoelen, bureau’s, kasten, complete werkplekken, tafels en design kantoormeubelen. Ook voor alle accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij kan je denken aan prullenbakken, postbakjes, kapstokken en whiteboards. Wij kunnen u dus alles bieden voor een nieuwe tweedehandse werkplek.

 Hoe kan ik de producten kopen?

Het is mogelijk om via de webshop te kopen. Dan krijgt u direct een bevestiging via de mail. Wil u liever eerst het product zien en voelen? Dan bent u van harte welkom in showroom. Hier kunnen wij u ook met advies bijstaan.