In elk bedrijfspand moet er aandacht besteed worden aan de veiligheid van alle aanwezigen. Dit houdt niet op bij alleen goede voorzorgsmaatregelen. Wanneer er een ongeval of calamiteit op heeft getreden moet er acuut en adequaat gehandeld kunnen worden, om het mogelijke slachtoffer zo goed mogelijk te kunnen helpen. Hiervoor wordt de bedrijfshulpverlener, ook wel BHV genoemd, ingeschakeld om als eerste de belangrijkste levensreddende taken te volbrengen. In elk bedrijfspand moeten voldoende BHV aanwezig zijn en iedereen kan dit worden door een BHV cursus te volgen. De BHV cursus kun je heel eenvoudig volgen via G4S Training & Safety. Door deze BHV cursus te volgen ben je altijd goed voorbereid op wat je in een noodsituatie moet kunnen doen en hoe je dit op de beste manier kunt doen zodat er niemand onnodig verwond raakt.

Wat houdt de BHV cursus in?

Met de BHV cursus van G4S Training & Safety leer je wat er gedaan moet worden wanneer het welzijn van je collega’s, directie en gasten in het geding kan raken. Als BHV leer je hoe je Eerste Hulp kunt verlenen en hoe je iedereen veilig en snel het gebouw laat verlaten als er bijvoorbeeld brand is uitgebroken. De Arbowet verplicht werkgevers om altijd voldoende BHV op locatie te hebben, waar uit wordt gegaan van minimaal één BHV per tien werknemers. Dit geldt voor elk moment van de werkzame dag.

Verschillende BHV cursussen

Bij G4S Training & Safety kun je elke BHV cursus volgen die in jouw situatie van toepassing kan zijn. Wil je jezelf omscholen tot BHV dan is er de basisopleiding waar je alle specifieke aspecten aanleert. Voor werknemers die hun certificaat moeten verlengen zijn er ook gepaste herhalingstrainingen. Ook heeft G4S Training & Safety specialistische trainingen voor bijvoorbeeld werken in een besloten ruimte of op een boot. Wat voor een BHV cursus je dus ook nodig hebt, bij G4S Training & Safety vind je de training die je nodig hebt en kun je deze op een eenvoudige manier volgen, zodat je snel en succesvol je diploma kunt halen.