Alles over laarzen voor heren

Boots” is misschien wel het meest bekende gedicht van de Engelse dichter en satiricus Rudyard Kipling. Het werd geschreven in het jaar 1903, in zijn collectie The Five Nations: A Dream of Home. Het gedicht gaat over de harde realiteit die gepaard ging met het werken in een fabriek waarvoor het slachtoffer, in dit geval een schaapherder, dag in dag uit moet werken. Hierdoor voelt de lezer sympathie voor het arme slachtoffer en zijn verlangen om terug te keren naar het platteland. Laarzen voor de NHS hebben ook hun weg gevonden naar de krantenkoppen. Als onderdeel van de visie van de regering om de gezondheidszorg in het VK te verbeteren, hebben de NHS en haar ziekenhuizen wat extra financiering gekregen.

Boots opticiens

Wat maakt boots opticiens belangrijk voor de NHS? Volgens de NHS-richtlijnen moet een zorgorganisatie haar service en haar doelstellingen “actief promoten” via haar opticiens. Dit helpt bij het verspreiden van het woord aan mensen die zich misschien niet per se bewust zijn van wat het hen te bieden heeft. Met dit doel voor ogen heeft de National Health Service (NHS) besloten komend jaar haar 75-jarig bestaan ​​te vieren. Over sommige elementen van de viering is misschien al gespeculeerd.

Iets da niet onderhandelbaar is

Een ding dat echt niet onderhandelbaar is, is het feit dat mannen het gebruik van sponzen of doeken moeten tellen wanneer ze zichzelf trakteren op een of andere behandeling of procedure, vooral als ze in het ziekenhuis liggen. Sterker nog, velen van hen staan ​​erop laarzen te gebruiken. Het is bijvoorbeeld bekend dat een aantal gezondheidswerkers in NHS-ziekenhuizen in het VK mannenlaarzen dragen bij de behandeling van patiënten. Het principe hierachter is dat de huid van mannen kwetsbaarder en gevoeliger is dan die van vrouwen, en daarom is het veel gemakkelijker om verwondingen aan voeten, benen en handen te behandelen met chirurgische instrumenten in een goed steriele omgeving.