Maak jij gebruik van Exact online bij de boekhouding? Zo ja heb je er dan ooit aan gedacht om jouw webshop hier aan te koppelen? Wanneer je ervoor kiest om dit te doen ben je altijd op de hoogte van de verkoopcijfers van de online verkoop. Ook weet je dan bijvoorbeeld wanneer de voorraden aangevuld moet worden. Er zijn nog vele andere dingen die hierdoor een stuk makkelijker gemaakt worden. Waarom zou je het dan nog moeilijk aanpakken? Kies voor Woocommerce exact online, dan kies je voor gemakkelijkheid en overzichtelijkheid.

Waarom woocommerce exact online

Het personeel van Grootheid helpt jou graag om de koppeling op te zetten. Neem contact op met het bedrijf om achter de vele mogelijkheden te komen. Het personeel van Grootheid heeft al veel ervaring op het gebied van Woocommerce en exact online en weet ook precies hoe ze jou het beste kunnen helpen. Door de vele kennis over het onderwerp kunnen ze snel en doelgericht te werk gaan zodat jij binnen de kortste keren gebruik kan maken van dit programma.

Eigen ervaring

Zelf gebruik ik dit al een tijdje. Ik heb de twee krachtige pakketten aangeschaft en ik ben zeer tevreden. Woocommerce en exact online zijn erg gemakkelijk in gebruik en het kost mij een hoop gedoe. Verder ben ik zeer tevreden met de goede service. Er wordt goed contact onderhouden en ik bleef continu op de hoogte. Zeker een aanrader!