windscherm

Wij hebben onlangs een mooi windscherm gekocht. Niet zomaar een scherm, maar eentje gemaakt van zeer stevig materiaal. Dit model hebben wij speciaal voor op het terras van ons horecabedrijf gekocht. Wij runnen al meer dan vijf jaar een bedrijf en de zaken lopen zo goed dat wij gaan uitbreiden. Wij hebben een restaurant met een ruim terras eromheen. Binnen hebben wij plaats voor meer dan 50 gasten en dat gaan wij uitbreiden naar 100 gasten. Echter hebben wij daar nog het nodige materiaal voor nodig.

Voor op ons terras waren wij op zoek naar een overkapping die wij op elk gewenst moment snel konden opzetten. In eerste instantie hadden wij parasols gekocht. maar bij het minste geringste zuchtje wind vielen deze om. Daarom hebben wij gekozen voor schermen die tegen een stootje kunnen. windscherm

Bij Xterior een windscherm gekocht

Nadat voor de zoveelste keer een parasol om was gevallen was de maat vol. Meteen zijn wij op zoek gegaan naar een goed alternatief. Wij kwamen op de website van Xterior en hebben hier onze ogen uitgekeken. Wat een enorme keuze hebben zij hier. Ook is het hier mogelijk om een model op maat te laten maken. Wij hebben hier echt van genoten om te zien hoeveel mogelijkheden hier waren. Vooral de schermen met een logo erop sprak ons bijzonder aan.

Nadat wij op de bovenstaande website terecht waren gekomen, hebben wij hier ook een bestelling gedaan. De medewerker in deze winkel heeft ons ook bijzonder goed geholpen en daar waren wij zeer tevreden over. Want even een scherm bestellen bleek voor ons toch iets ingewikkelder. Vooral omdat wij de juiste afmetingen door moesten geven, voordat er daadwerkelijk besteld kon worden.

Inmiddels zijn de schermen geleverd en het staat geweldig. Zelfs bij een beetje wind blijven deze rechtop staan en daar zijn wij bijzonder tevreden over. windscherm