Een mooie website is erg belangrijk als ondernemer, heb ik ondervonden. Alleen ben ik echt heel slecht in websites maken, dus ben ik daarom in zee gegaan met Webdesigners Oss. Ik heb namelijk een webshop en wil daar graag een mooie website bij hebben, zodat het aantrekkelijk wordt voor bezoekers om mijn site bekijken en ze (hopelijk) tot een aankoop overgaan.

Een mooie website en stijgende bezoekersaantallen

Ik ging om de tafel zitten met de webdesigners om mijn wensen kenbaar te maken. Ik wilde een moderne en strakke website hebben die erg gebruiksvriendelijk is voor mijn bezoekers. Na een brainstormsessie gingen ze aan de slag en tussendoor hebben we elkaar nog een keer gesproken om te kijken hoe het ervoor stond en of ik tevreden was met de richting die we opgingen. De communicatie was dus echt top en ik merkte dat ze echt hun best deden om mij tevreden te houden. Uiteindelijk ben ik echt heel erg blij met het resultaat, want nu werkt mijn website perfect op alle mogelijke soorten apparaten. Sinds ik mijn nieuwe website heb, zijn de bezoekersaantallen gestegen en heb ik meer klanten in mijn webwinkel erbij gekregen. Ik kan dus iedereen aanraden om eens samen aan tafel te zitten met Webdesigners Oss want je website zal tot op de puntjes verzorgd worden en je zult er geen spijt van krijgen!