autoruit repareren Eindhoven

autoruit repareren EindhovenLaatst liet ik heel onverwacht mij autoruit repareren in Eindhoven. Hier was ik op bezoek bij een klant toen op de weg daarheen er een grote barst in kwam. Ik had al wel gezien dat er een sterretje in zat en had zelfs al een afspraak staan om deze te laten vullen. Helaas was dat dus net te laat en moest ik snel op zoek naar een garage om dit op te laten lossen. Hiermee de weg nog eens opgaan zou namelijk levensgevaarlijk kunnen zijn en daarom wilde ik dit liever ook niet doen. Gelukkig had iemand van het kantoor waar ik was een goede tip voor mij. Hij wist een bedrijf in de buurt waar hij zelf ook nog eens hele goede ervaringen mee had.

Een hele fijne verrassing

Eerst heb ik even gebeld om zeker te weten dat zij mijn autoruit konden repareren in Eindhoven. Dat was gelukkig het geval en een half uur later kon ik al terecht. Toen ik klaar was met mijn afspraak ben ik terug gegaan en was hij weer zo goed als nieuw. De prijs viel mij alles mee, dus dat was erg prettig. Mocht jij hier ook ooit gebruik van willen maken, kijk dan eens op hun website voor de praktische informatie.