Onlangs heb ik een supermooie set van Lego speedboot online gekocht. Deze zijn normaal gesproken best duur, maar je kunt Lego speelgoed dus ook tweedehands kopen! Ik heb dit online gedaan via de webshop van Bricksdirect.nl en dit is mij erg goed bevallen!

Lego speedboot voordelig online gekocht

Je vindt in deze webshop echt allerlei varianten van de Lego speedboot en nog veel meer uit de sets van het Lego Friends thema. Het is maar net wat jij wilt en wat bij je kinderen past. Ik heb zelf gekozen voor Andrea’s Speedboottransport. Dit is een sportieve strandwagen met een aanhanger, speedboot met besturing en natuurlijk twee minifiguren. Mijn dochter vind de set superleuk en vermaakt zich er prima mee. De set is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Dit betekent dat mijn jongste dochter er straks ook nog mee kan spelen.

Lego speedbootIk kan je zeker aanraden om eens te kijken in de webshop waar je naast de Lego speedboot echt nog veel meer speelgoed vindt. Zowel voor nieuw als tweedehands speelgoed ben je hier aan het juiste adres. Neem voor meer informatie contact op met deze webshop, zij vertellen je alles over hun producten. Zo kun je altijd een goede keuze maken in speelgoed.