laser graveren

Je vraagt je misschien af, wat is laser graveren? Ik leg het je uit, Laser graveren is het gebruiken van een laser om op een stuk metaal, glas of ander stevig materiaal tekst of een illustratie te plaatsen. Ik heb zelf nog nooit met zoiets gewerkt, maar ik zie er veel mogelijkheden in. Tijdens het knutselen vind ik het vaak moeilijk om met metaal of hout iets uit mijn ideeën te plaatsen zoals plaatjes of foto’s, dit is natuurlijk moeilijk en kost veel tijd om met de hand te doen. Het graveren met gebruik van een laser lost dit op.

laser graveren

Voorbeelden voor inspiratie

Dus je wilt graag graveren, maar je hebt geen ideeën wat je wilt maken, ik vertel je wat je kan doen. Terwijl ik nog geen ervaring heb met graveren, weet ik wel dat er alles mogelijk is. Graveren is niet gelimiteerd op materialen of grote. Je kan dus bijvoorbeeld hiervan een erg leuk cadeau maken. Hoe? Ik heb een vriend die verschillende soorten videogames erg leuk vindt, ik weet het dus best wel zeker dat hij iets daarvan geweldig zou vinden om zoiets te kunnen hebben om te tentoonstellen in zijn kamer. Zo moet je denken, er zijn geen limieten, dus check waar je kan graveren en wees creatief.