Bubbelbad

Het is natuurlijk echt een luxe als jij een eigen bubbelbad kan plaatsen in jouw achtertuin. Zelf vond ik het daarom ook echt een droom die uitkwam toen de mijne eindelijk geplaatst werd. Het is iets wat ik al heel lang wilde. Mijn man en ik besloten om er uiteindelijk toch eentje aan te schaffen omdat wij de afgelopen twee jaar beide heel erg hard gewerkt hebben. Wij vonden dat wij ook iets verdiende waardoor wij echt even konden ontspannen. Via een vriendin van mij kwam ik bij het bedrijf Bodyfit terecht. Zij had ook haar jacuzzi daar gekocht en zij vertelde mij dat de medewerkers erg vriendelijk waren.

Bubbelbad

Een fijn bedrijf

Mijn goede vriendin had geen woord gelogen want de medewerkers van Bodyfit waren inderdaad heel erg vriendelijk. Zij bespraken samen met mijn man en mij de verschillen tussen elk bubbelbad die zij aanboden. Het was erg fijn dat zij zoveel product kennis hadden en ons erg goed konden adviseren. Daardoor was het een stuk makkelijk om een keuze te kunnen maken tussen alle opties. Nog geen maand later zag onze achtertuin er opeens heel anders uit. Nu genieten mijn man en ik bijna elke avond van een warme pool.