heftruck diploma behalen

Ben jij van plan om jouw heftruck diploma behalen, dan is PTC Opleidingen misschien een goede tip voor jou. Zij geven meerdere cursussen, waarvan deze er ééntje is. Nog niet zo heel lang ben ik werkzaam bij het bedrijf waar ik nu werk. Het was voor mij een moeilijke periode om aan werk te komen. Daarom was ik zo blij dat ik eindelijk gebeld was, dat ik aan een nieuwe baan mocht beginnen. Echter zat hier wel een minpuntje aan, ik moest wel op een vorkheftruck kunnen rijden. Helaas was ik daar nog niet in geslaagd en daarom was ik op zoek gegaan waar ik dit wel kon leren. heftruck diploma behalen

Binnen twee dagen een heftruck diploma behalen

Meteen nadat ik te horen kreeg dat ik was aangenomen, maar wel een heftruck diploma behalen moest, ben ik op zoek gegaan. Meteen kwam ik al op de website van PTC Opleidingen terecht. Hier kon ik een cursus aanvragen, waar ik binnen twee dagen al het bewuste papiertje op zak kon hebben. Deze cursus duurde twee dagdelen, waar je de ene dag de praktijk leerde en de andere de theorie. Deze opleiding was individueel, dus ik kon in alle rust alle kneepjes leren. Ik ben dan ook geslaagd en kan aan mijn nieuwe baan beginnen.