Ik ben sinds enkele maanden begonnen met vapen op mijn Smokesmarter. Ik heb 11 jaar geraakt en ook al rookte ik enkel met bepaalde gelegenheden ik merkte toch dat mijn conditie en mijn gezondheid langzaam achteruit aan het gaan was. Zo ondervond ik vaak problemen om trappen op te lopen. Ik besloot dan om de stap naar het volledig stoppen met roken te wagen. Zo’n e-sigaret leek mij daarvoor de beste oplossing. Mijn vriend was zelf een jaar voordien volledig gestopt met roken en ook hij deed dit met behulp van Smokesmarter. Het is dankzij mijn vriend dat ik bij Smokesmarter terecht gekomen was, want na enkele maanden werd ik nieuwsgierig en besloot ik om zelf eens van de e-sigaret te proeven.

Het beviel mij wel en ik besloot om meer en meer gebruik te maken van de Smokesmarter en minder van mijn gewone sigaret. Het was veel makkelijker dan ik in het begin gedacht had! Een positief gegeven vind ik de lekkere smaakjes. Er is namelijk een ruim aanbod aan allerlei verschillende smaakjes beschikbaar en doordat er zoveel keuze is heb je de mogelijkheid om af en toe af te wisselen. En dat is fijn want ik hou van afwisseling. Ik mis mijn sigaret niet meer, maar mijn Smokesmarter zou ik wel missen moest ik die niet meer hebben. Maar dat is gelukkig geen probleem, want de Smokesmarter is in tegenstelling tot mijn sigaret niet schadelijk voor mijn gezondheid!