Lekkage badkamer Delft

Lekkage badkamer DelftVorige week had ik hier in huis ineens een lekkage in de badkamer in Delft waar wij wonen. Eerst had ik het helemaal niet door en dacht ik dat ik zelf gewoon had gelekt na het douchen. Toen ik een uurtje later weer ging kijken, lag er nog meer en toen wist ik dat ik hier iets aan moest laten doen. Mijn vriend had zelf geen idee hoe hij dit moest oplossen, dus om die reden ben ik toen hulp van een professional gaan zoeken. Dit heb ik gewoon via internet gedaan, omdat dit tegenwoordig toch de beste manier is. Mijn eerste zoekresultaat was CVS Warmte en daar kreeg ik meteen een erg goed gevoel bij. Op hun website stonden heel veel positieve verhalen van andere klanten, dus dat zorgde voor veel vertrouwen in hun diensten.

Nieuwsgierig geworden?

Uiteindelijk is door hen de lekkage in mijn badkamer in Delft ook opgelost. Zij hadden diezelfde dag nog een plekje voor mij vrij, dus dat was heel erg prettig. Lang wachten is er hier dus niet bij en dat vind ik zelf een heel erg groot voordeel. Mocht jij nu meer willen weten over dit bedrijf, kijk dan even bij hen online voor meer informatie.