Ik was al een tijdje op zoek naar een goed horeca zonnescherm voor mijn locatie. Mijn locatie is erg specifiek en hierdoor had ik nogal wat wensen. Op verschillende sites gekeken maar ik kond maar niet vinden wat ik zocht. Totdat ik op deze site terechtkwam. Overzichtelijke website met duidelijke omschrijvingen van de producten, dat vind ik sowieso prettig. En hier vond ik de perfecte oplossing. Het zonnescherm past prima bij mijn horecagelegenheid en de klanten zijn er ook erg blij mee. Je hebt altijd mensen die houden van direct zonlicht en mensen die hier niet van houden. Eigenlijk hebben we nu een gedeelte van het terras met zonlicht en een gedeelte zonder direct zonlicht. Daarmee kan ik keuze bieden en de klanten reageren hier heel positief op. Ook is hiermee het aantal klanten toegenomen.

Bediening

Het zonnescherm is gemakkelijk te bedienen. Ook voor de scholieren die ons helpen op de drukke dagen. Dat is prettig. Hierdoor kunnen zij direct handelen op het terras als de zon doorbreekt en hoeft er bijvoorbeeld niet iemand uit de keuken te helpen. Kortom, prima aankoop dit, ik ben er erg blij mee.