Gezondheidszorg domotica

Op het gebied van gezondheidszorg domotica is er steeds meer mogelijk.  Ontwikkelingen op het gebied van ICT kunnen worden overgenomen voor domotica. Door de technologische vooruitgang is er ook op dit gebied steeds meer mogelijk. Dit zorgt niet alleen voor een verlaging van de zorgkosten maar ook een verhoging van het welzijn van ouderen. Doordat men langer zelfstandig kan blijven wonen en zichzelf kan redden wordt ook het levensgeluk vergroot. Iets wat ook een positieve bijdrage heeft aan de algehele gezondheid. 

Gezondheidszorg domotica: zorg op afstand maar toch dichtbij

Gezondheidszorg domoticaNiemand vindt het prettig om afhankelijk te zijn van anderen. Door gezondheidszorg domotica wordt deze afhankelijkheid verkleind terwijl toch voldoende zorg geboden kan worden. Vaak is vooral het toezicht belangrijk. Iemand kan ten val komen of in paniek raken. Als er dan niemand ter plekke is kan dat grote gevolgen hebben. Met een alarmknop kan met een druk op de knop direct contact tot stand komen met een zorgverlener die hulp kan bieden of gerust kan stellen. Dit neemt ook de familie veel zorg en tijd uit handen.

Liza Group, gespecialiseerd in domotica

De Liza Group is gespecialiseerd in gezondheidszorg domotica. Voor advies, installatie en onderhoud van diverse domotica systemen kun je hier terecht. Neem contact op voor meer informatie.