Een hoortoestel kun je niet zomaar ergens vandaan halen. Deze moeten namelijk op maat gemaakt worden wat wel zo belangrijk is. Bij Phonak ben je dan ook meer dan welkom. Hier kun jij zowel jouw gehoor laten testen alsmede de toestel op laten meten. Met de juiste kennis en goede zorg weten zij de klus snel te klaren en dat is wel zo prettig.

Laat jouw gehoor ook tijdig testen!

Je merkt al een tijdje aan jezelf dat je niet alle gesprekken evengoed kunt volgen. Dit leidt uiteindelijk tot het gevolg dat jij in de avond die vervelende ruis in je oor hebt. Hier zit je natuurlijk niet op te wachten en dat is te begrijpen. Zodoende is het de hoogste tijd om eens contact te zoeken met Phonak. Bij dit bedrijf kun jij jouw gehoor laten testen! Aan het einde van de test zal er direct een uitslag komen waaruit zal blijken of dat jij ondersteuning nodig hebt of niet.

Mijn hoortoestel kon ik uitkiezen

Helaas begon ik steeds meer aan mijzelf te twijfelen of dat ik de zin wel goed gehoord. Dit resulteerde vaak in de vraag of dat diegene het nog eens wilde herhalen. Uiteindelijk had ik het hier behoorlijk mee gehad. Zodoende ben ik een bedrijf gaan zoeken waar ik mijn gehoor kon laten testen. Dit bleek Phonak te zijn aangezien zij bij ons om de hoek zaten. De test is ondergaan en daaruit bleek snel dat mijn gehoor toch wel de nodige beschadiging heeft opgelopen.