Het merk Filling Pieces bestaat inmiddels al weer bijna 12 jaar. De toen 19 jarige oprichter Guilaume Philbert wilde graag een schoen ontwerpen waarbij klanten deze tegen een eerlijke prijs konden kopen. Zo is het merk bekend geworden vanwege de eerste schoen die werd uitgebracht, en direct een groot succes was. Deze low top schoen stond dat ook garant en bekend voor een betrouwbare schoen van een hoogwaardige kwaliteit, en dat tegen een betaalbare prijs. De oprichter van het merk Filling Pieces zegt dan ook dat in de huidige modellen nog steeds wat vormen en details zichtbaar zijn van de eerste sneakers. Het merk is een jong merk, maar heeft toch in de laatste 12 jaar een grote naam voor zichzelf kunnen creëren in de modewereld.

Meer dan een visie

De toen nog 19 jarige oprichter vond het niet kunnen dat het onmogelijk was een schoen van een hoge kwaliteit te kopen tegen een eerlijke prijs. Met dat idee is hij dan ook het merk gestart. Daarnaast zit de schoen ook qua kwaliteit en exclusiviteit tussen andere merken in. Met ontwerpers wereldwijd wordt er continu gekeken hoe er diverse modellen geïntroduceerd kunnen worden die voldoen aan de hoogste kwaliteit.

Een groot aanbod

Sneakers van Filling Pieces kun je eenvoudig aanschaffen via de site van Hans Voortman. Het totale aanbod van sneakers kun je daar ook sorteren op basis van bijvoorbeeld de prijs of de maat. Bij elke sneaker staat altijd aangegeven van welke materialen de schoen en de zool zijn gemaakt. Zo kun je een model kiezen dat voldoet aan jouw wensen, en ideaal is waarvoor jij het wilt gebruiken. Voor welk model je ook kiest je kunt er zeker van zijn dat je zonder problemen jarenlang met de schoen kunt doen. Dit heeft te maken met de innovatie technieken die zijn gebruikt om de schoen te maken en de hoge kwaliteit te kunnen waarborgen.