sonoconnect

Nooit geweten dat er zoveel mogelijkheden zijn om een sonoconnect te kopen. Via de Grow Expert heb je een enorme keuze uit maten. Het is hier zelfs mogelijk om een grote doos vol met deze slangen te kopen, maar dat is net een beetje teveel voor mij. Ik heb slecht een maat nodig, die ik kan gebruiken in mijn kweekruimte. Voor mij was het alleen de vraag of ik een slang met een diameter van  Ø127 MM of eentje van  Ø160 MM nodig had. Maar ook grotere of kleinere afmetingen zijn hier te verkrijgen.  sonoconnect

Super bedrijf

Omdat ik twijfelde over de juiste afmetingen van een sonoconnect, heb ik de hulp gevraagd van de medewerkers van de Grow Shop. Deze zijn met mij aan het zoeken gegaan voor de juiste materialen. Ik moet zeggen dat niet alleen het assortiment hier geweldig is, maar ook de service is hier super. 

Inmiddels heb ik alles wat ik had besteld al geïnstalleerd en het ziet er zeer professioneel uit. iedereen die wilt gaan kweken kan ik adviseren om eens op de webshop van deze winkel te gaan kijken. Echt, maar dan ook echt alles kan je hier wel kopen. Van zaadje tot plantenvoeding en ga zo maar even door.