anti snurkbeugel kopen

Snurken? Daar kun je tegenwoordig iets aan doen. Snurken doen heel veel mensen. Sterker nog, meer dan 60% van de Nederlanders zegt soms of vaak te snurken. Daarnaast zijn er ongetwijfeld veel mensen die het niet durven toe te geven. Een anti snurkbeugel kopen is echter de oplossing want dan ben je zo van het snurken af. 

anti snurkbeugel kopen

Wat gebeurt er als je snurkt?

Wanneer je snurkt dan gebeurt dit meestal omdat je tong dik wordt tijdens het slapen. Deze zakt dan ook nog eens weg in je mond, richting je keel. Je hebt hierdoor maar een kleine opening om te ademen. Het is dan dus niet gek dat er een ronkend geluid ontstaat. Daar gaat dat kleine beetje lucht dat je nog krijgt dus doorheen. Het kan ook te maken hebben met je huig en gehemelte. In beide gevallen kan de anti snurkbeugel je helpen want daarmee is snurken verleden tijd. De beugel is als een soort prothese voor je mond.

anti snurkbeugel kopen

Hoe werkt de anti snurkbeugel?

De anti snurkbeugel is dus een soort prothese of bitje die de onderkaak tijdens de nacht licht naar voren houdt. Hierdoor blijft de keelholte helemaal vrij vrij en vindt er geen gesnurk plaats. Want snurken komt dus door het vernauwen van de keelholte. Een anti-snurkbeugel is zowel effectief voor snurken dat ontstaat ter hoogte van het zachte gehemelte en de huig als bij de achterkant van de tong en het strottenklepje. Dit zijn de oorzaken van het snurken en ze zijn dus relatief gemakkelijk te voorkomen. Dat is beter voor jou maar vooral je gezin.