JanvanErp.nl., is een begrip in de sanitair wereld. Met vier showrooms, waar je heerlijk doorheen kunt dwalen, doe je alle inspiratie op die je voor bijvoorbeeld een renovatie nodig hebt. Er is niets zo prettig om spullen voor badkamers ideeën voorbeeld bij elkaar te zoeken. Online is het mogelijk om een ontwerpplan te realiseren. Dit zou je eerst kunnen doen voordat je sanitair gaat bestellen of naar de showroom gaat.

Ben je van plan om het toilet te laten renoveren? Van Erp heeft alles in huis om van je oude toilet een mooie designruimte te maken. Het renoveren van de badkamer is natuurlijk andere koek. Wil je hangende badkamermeubels, wat juist prima is voor een kleine ruimte, of strakke wat grotere designkasten. De douchecabine kan als cabine worden aangeschaft, maar een inloopdouche behoort ook tot de mogelijkheden.

Genieten van je badruimte

De badkamer is binnen het gezin een belangrijke plek. Elke dag maakt ieder lid van de familie gebruik van de badkamer. We douchen er, poetsen er onze tanden, gaan er naar het toilet,maken gebruik van het bad of beleven een wellnessmomentje. Van elke ruimte is een mooie badkamer te realiseren. Doe inspiratie op in één van de showrooms en laat je door een van de professionele medewerkers adviseren. Zorg er in ieder geval voor dat er een badkamer wordt gecreëerd waar je naar hartenlust kunt genieten.