baan in sint oedenrode

Sint-Oedenrode is een dorp en gemeente in de provincie Noord-Brabant in het zuiden van Nederland. Dit dorp heeft meer dan 18.000 inwoners en een oppervlakte van 65 vierkante kilometer. Er staan een aantal vacatures open in dit dorpje, dus zoek je een baan in Sint Oedenrode?

Salarisadministrateur

Om te werken als salarisadministrateur moet je gewend zijn aan een dynamische, zelfstandige functie in een accountancy omgeving. Je moet erg collegiaal, gedreven en klantgericht zijn. Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt. Dit kleine MKB-accountantskantoor is op zoek naar een zelfstandige salarisadministrateur. Het kantoor richt zich hoofdzakelijk op ondersteuning bij de administratieve dienstverlening, accountancy en advisering op financieel, fiscaal gebied en salarisadministratie. De organisatie heeft een jong, klantgericht en ondernemend karakter. 

Allround monteur

Ben jij sociaal en een echte team man? Dan is deze vacature iets voor jou. Je werkt graag met collega’s naar het juiste resultaat toe. Je werk hard maar ook nauwkeurig. Je bent erg technisch en je hebt aantoonbare ervaring met mechanische en elektrotechnische werkzaamheden. Je gaat dan samenwerken met 15 andere collega’s en het werk is erg veelzijdig. Er is veel afwisseling in werkzaamheden en er is uitzicht op een vast dienstverband. Er zijn ook zeker borrels en uitjes met je team wat voor een fijne en gezellige sfeer zorgt.