Actuatoren

Tijdens mijn zoektocht naar actuatoren kwam ik al snel bij Mparts terecht. Ik was namelijk op zoek naar een totaalleverancier met een ruim assortiment en Mparts leek mij geschikt.

ActuatorenCompact design en geschikt voor allerlei toepassingen

Mparts heeft een ruim assortiment met 3 typen actuatoren met verschillende krachten en lengtes. Ik besloot om het eens te proberen en heb een bestelling geplaatst. Toen ik ze ontving was ik eigenlijk direct enthousiast. Ze hebben een mooi compact design en voelen krachtig aan. Een voordeel is ook dat je deze onderdelen kunt gebruiken bij allerlei toepassingen. Onze klanten zijn onder andere grote bedrijven in de land- en tuinbouw en ik weet zeker dat ook zij enthousiast worden van deze actuatoren. Omdat er verschillende modellen verkrijgbaar zijn kunnen wij met deze actuatoren klantgerichte oplossingen aandragen.

Zelf je actuator samenstellen

Ik kan Mparts van harte aanraden. Ik werd snel en vriendelijk geadviseerd waardoor ik direct de juiste producten kon bestellen. Ook over de prijs heb ik niets te klagen, de prijs-kwaliteitverhouding is prima. Maatwerk is overigens ook geen probleem bij deze partij. Via de website kun je zelf jouw actuator samenstellen middels een online configurator. Daarna ontvang je persoonlijk advies op basis van jouw wensen en eisen, en een offerte.